Ekonomi

Tydlig överblick.

Framgång i affärer kommer ur ordning och reda. Att alltid veta var fakturerings- och budgetunderlag, kalkylblad, och leasingavtal finns minskar risken för kostsamma fel och förlorad arbetstid. En annan fördel är att kunna hantera inköpsordrar och godkännandeprocesser på ett effektivt sätt.

Boka demo
Beslutsunderlag-och-investeringskalkyl
Ekonomi

Gemensamma mallar och flöden

I Centuri arbetar alla med enhetliga mallar och fördefinierade informationsflöden Alla vet därmed vad som är aktuellt, vem som ska godkänna vad och om informationen har godkänts som utlovats. Sådant som i slutändan sparar både tid, pengar och frustration.

Boka demo
andrew-pons-6488
Ekonomi

Ett enda
gränssnitt

Hur många olika gränssnitt finns det, kan vän av ordning fråga sig. Centuri har bara ett, vilket skärper överblicken och gör det möjligt att hantera både ärenden, dokument, avtal och uppgifter i en och samma vy. 

Ekonomi

Kontrollerar
allt.

Ett bra informationshanteringssystem har alltid total kontroll. Alla kontrollstationer finns inbyggda i Centuri från början. De granskar, handlägger, godkänner, håller koll på olika versioner och gallrar allteftersom nya tillkommer samt slår larm så fort en deadline närmar sig, t ex när det är dags att omförhandla ett avtal eller kontrakt.

Boka demo
Plattformen
Plattformen

Sluta leta, börja leda