Casefilm

Så har de gått från administration till verksamhets-utveckling

Sedan en tid tillbaka använder sig Uddeholm AB av Centuri. En av de mest uppskattade funktionerna är friheten och flexibiliteten. Möjligheten att konfigurera systemet gör att de kan skapa processer som verkligen skapar värde i organisationen. Hör Mikael och Andreas berätta om hur Centuri bland annat effektiviserat deras kvalitetsarbete.

video-play
Visualisera processer

Med Centuri kan du göra mer än att rita bilder

Med Centuri får du inte bara en ritplatta där du kan rita upp processer och koppla dokument till. Vi har istället valt att integrera 2c8, vilket ger dig helt andra förutsättningar att utveckla din verksamhet. Med ett objektsbaserat modelleringsverktyg återanvänds objekt och du kan se information ur olika perspektiv - informationsmodeller, roller och ansvar, intressentmodeller och mycket annat. Med inbyggt metodstöd kan du dessutom säkerställa att alla "ritar" lika. Och givetvis kopplar du på dokument och körbara processer i Centuri enkelt med drag-o-släpp funktionalitet.

Boka demo
Skärmavbild
Hantera risker

Riskhantering och förbättringsarbete baserat på PDCA

Oavsett om ni arbetar enligt HACCP, ISO 9001, ISO 14001 eller Part11 så är en proaktiv riskhantering avgörande för att minimera brister i verksamheten. Med Centuri får du ett komplett stöd för riskkartläggning och åtgärdshantering med uppföljning. Men du får också en möjlighet att få ihop teori och verklighet genom att koppla avvikelser och reklamationer direkt till riskerna. Det gör att du kan se trendande fel, borra ner i avvikelserna för att förstå de riktiga grundorsakerna bättre och, inte minst, hantera risker utifrån FAKTISK sannolikhet och konsekvens. Att lägga tid på det som är viktigt helt enkelt.

Boka demo
Continuous,Improvement,Concept,In,Business
Hitta snabbt och enkelt

Användarcentrerat och smart

Att säkerställa att personalen hittar relevant och kvalitetssäkrad information är en en utmaning för många kvalitetsansvariga. Med Centuri får ni en individcentrerad användarupplevelse med processkartor, flexibla och verksamhetsanpassade taggstrukturer och en intelligent fritextsökning som ger ett relevansbaserat sökresultat baserat på vem som söker. Med våra färdiga lösningar för integration med intranät (och andra system) så blir det ännu enklare. Och för dig som har medarbetare som inte sitter vid datorerna hela dagarna har vi kvalitetssäkrade rutiner för anslagstavlor, pärmar etc också.

Kvalitetssäkra flödet

Rätt sak i rätt tid

Processtödet i Centuri säkerställer att rätt person gör rätt saker i rätt tid. Oavsett om det gäller att godkänna ett dokument, omförhandla ett avtal, hantera en avvikelse säkerställa kompetenser och behörigheter, hantera projektaktiviteter, genomföra egenkontroller eller... ja, du förstår.

Med en av marknadens mest kompetenta och konfigurerbara processmotorer så sätter du själv upp eller ändrar i processerna, utan långa förstudier och dyra teknikkonsulter. Kortare ledtidtider, flexiblare och lägre förvaltningskostnader. Allt för att säkerställa att rätt saker hanteras av rätt person i rätt tid.

Boka demo
e4bac3ba-9a2a-41ba-ba0f-c4f5e869fa70
Plattformen-01-v2-1
Plattformen

Vi tar ordning och reda
till en ny nivå.